Akademie C. H. Beck Vás srdečně zve na konferenci INSOLVENCE 2023, která se koná ve čtvrtek 13. 4. 2023 v hotelu Kings Court Prague. I tentokrát pro Vás oslovujeme špičkové odborníky a připravujeme bohatý program v prostředí luxusního 5* hotelu.

Osvědčený systém pěti přednášek a pěti panelových diskuzí Vám umožní získat odpovědi na všechny Vaše dotazy. S Vaší přímou účastí během konference počítáme, můžete klást dotazy celý den. Během konference budete čerpat znalosti od předních odborníků z praxe.

Jako přednášející vystoupí soudce Nejvyššího soudu JUDr. Zdeněk Krčmář, advokát a zakladatel AK BADOKH Mgr. Petr Kuhn, advokát v AK Allen & Overy Mgr. Petr Sprinz, Ph.D., LL.M., advokát v AK JŠK doc. JUDr. Tomáš Richter, Ph.D., LL.M. a specialista na firemní finance a restrukturalizační procesy Ing. Michal Kuděj, Ph.D.

Mezi panelisty vystoupí mimo jiné místopředseda Vrchního soudu v Praze JUDr. František Kučera, soudce Nejvyššího soudu ČR Mgr. Milan Polášek nebo vědecký pracovník ÚSP AV ČR a Of Counsel v AK PRK Partners doc. JUDr. Bohumil Havel, Ph.D. I nadále pro Vás oslovujeme další odborníky, aktuální výčet panelistů tedy není konečný.

Moderování konference se zhostí JUDr. PhDr. Ing. Jan Petrov, Ph.D., LL.M.