Odborné informace C. H. Beck
kvalitní - kompetentní - kompletní

in stock
C.H. Beck in stock

Více pohledů

ZÁKON O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. KOMENTÁŘ + GDPR V KOSTCE. ČASOPIS

Běžná cena: 691,00 Kč

Early bird: Bez DPH: 502,55 Kč S DPH: 552,80 Kč

Autor:

Barbora Vlachová, Martin Maisner

Typ Publikace: Komentáře
Objednací č.: BKM74
Datum vydání: 23.8.2019
Vazba: Vázaná
Dostupnost Skladem

VYUŽIJTE NAŠI MIMOŘÁDNOU NABÍDKU! S NÁKUPEM KOMENTÁŘE K ZÁKONU O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OBDRŽÍTE ZA SYMBOLICKOU 1 Kč PRAKTICKÉHO PRŮVODCE OCHRANOU OSOBNÍCH ÚDAJŮ. NAMÍSTO 980 Kč ZAPLATÍTE POUZE 691 Kč!


ZÁKON O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. KOMENTÁŘ Barbora Vlachová, Martin Maisner datum vydání: 23. 8. 2019 počet stran: 268 cena samostatně: 690 Kč vč. DPH


Zákon o zpracování osobních údajů je především adaptačním zákonem k obecnému nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), ale rovněž implementací směrnice o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů příslušnými orgány za účelem prevence, vyšetřování, odhalování či stíhání trestných činů nebo výkonu trestů a o volném pohybu těchto údajů. GDPR dopadá na obrovskou škálu subjektů a sjednocuje pravidla pro ochranu osobních údajů napříč členskými státy Evropské unie. Tato kniha usnadňuje orientaci v nové právní úpravě, která se kvůli nutnosti vycházet i z dalších právních předpisů může jevit jako poměrně nepřehledná. Autoři přitom odkazují na českou i evropskou judikaturu a rozhodnutí Úřadu pro ochranu osobních údajů, která budou i nadále použitelná. Komentář může sloužit všem právnickým profesím, které se při své praxi setkávají s problematikou ochrany osobních údajů, tedy především advokátům, soudcům, soudním exekutorům, notářům či podnikovým právníkům. Pro svou vazbu na praktickou aplikaci zákona však může posloužit i správcům či zpracovatelům osobních údajů, kteří se potřebují zorientovat ve výjimkách, které zákon o zpracování osobních údajů přináší.


GDPR V KOSTCE. ČASOPIS Praktický průvodce ochranou osobních údajů pro podniky a spolky datum vydání: 24. 8. 2018 počet stran: 60 cena samostatně: 290 Kč vč. DPH


Praktický průvodce světem nejdiskutovanějšího evropského předpisu pomáhá prostřednictvím srozumitelného návodu zajistit soulad s požadavky obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Odpovídá mimo jiné na otázky, zda je třeba jmenovat pověřence pro ochranu osobních údajů, co muže kontrolovat Úřad pro ochranu osobních údajů, či co je třeba zajistit z hlediska IT. Obsahuje rovněž návodné vzory, užitečné tipy a názorné příklady. Časopis je určen širokému spektru veřejnosti.

Zde nám můžete položit jakoukoli otázku ohledně právě zobrazeného produktu


  • Otázka nesmí obsahovat odkazy