+420 273 139 219 beck@beck.cz

ZÁKON O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. KOMENTÁŘ + GDPR V KOSTCE. ČASOPIS

Komentáře | Vázaná | vydáno 23. 08. 2019
  • 691 Kč s DPH 628,18 Kč bez DPH

Skladem

VYUŽIJTE NAŠI MIMOŘÁDNOU NABÍDKU! S NÁKUPEM KOMENTÁŘE K ZÁKONU O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OBDRŽÍTE ZA SYMBOLICKOU 1 Kč PRAKTICKÉHO PRŮVODCE OCHRANOU OSOBNÍCH ÚDAJŮ. NAMÍSTO 980 Kč ZAPLATÍTE POUZE 691 Kč! ZÁKON O... Více

Související tituly

Související tituly

Více o titulu

VYUŽIJTE NAŠI MIMOŘÁDNOU NABÍDKU! S NÁKUPEM KOMENTÁŘE K ZÁKONU O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OBDRŽÍTE ZA SYMBOLICKOU 1 Kč PRAKTICKÉHO PRŮVODCE OCHRANOU OSOBNÍCH ÚDAJŮ. NAMÍSTO 980 Kč ZAPLATÍTE POUZE 691 Kč!

ZÁKON O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. KOMENTÁŘ Barbora Vlachová, Martin Maisner datum vydání: 23. 8. 2019 počet stran: 168 cena samostatně: 690 Kč vč. DPH

Zákon o zpracování osobních údajů je především adaptačním zákonem k obecnému nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), ale rovněž implementací směrnice o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů příslušnými orgány za účelem prevence, vyšetřování, odhalování či stíhání trestných činů nebo výkonu trestů a o volném pohybu těchto údajů. GDPR dopadá na obrovskou škálu subjektů a sjednocuje pravidla pro ochranu osobních údajů napříč členskými státy Evropské unie. Tato kniha usnadňuje orientaci v nové právní úpravě, která se kvůli nutnosti vycházet i z dalších právních předpisů může jevit jako poměrně nepřehledná. Autoři přitom odkazují na českou i evropskou judikaturu a rozhodnutí Úřadu pro ochranu osobních údajů, která budou i nadále použitelná. Komentář může sloužit všem právnickým profesím, které se při své praxi setkávají s problematikou ochrany osobních údajů, tedy především advokátům, soudcům, soudním exekutorům, notářům či podnikovým právníkům. Pro svou vazbu na praktickou aplikaci zákona však může posloužit i správcům či zpracovatelům osobních údajů, kteří se potřebují zorientovat ve výjimkách, které zákon o zpracování osobních údajů přináší.

GDPR V KOSTCE. ČASOPIS Praktický průvodce ochranou osobních údajů pro podniky a spolky datum vydání: 24. 8. 2018 počet stran: 60 cena samostatně: 290 Kč vč. DPH

Praktický průvodce světem nejdiskutovanějšího evropského předpisu pomáhá prostřednictvím srozumitelného návodu zajistit soulad s požadavky obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Odpovídá mimo jiné na otázky, zda je třeba jmenovat pověřence pro ochranu osobních údajů, co muže kontrolovat Úřad pro ochranu osobních údajů, či co je třeba zajistit z hlediska IT. Obsahuje rovněž návodné vzory, užitečné tipy a názorné příklady. Časopis je určen širokému spektru veřejnosti.

Detaily

  • Objednací číslo: BKM74
  • Vydání: 1.
  • Datum vydání: 23. 08. 2019
  • Vazba: Vázaná
  • Typ publikace: Komentáře